Valid Value Add-in

Valid Value Add-in

Met de Valid Value Add-in is het mogelijk om de Excel-bladen eenvoudig en dynamisch te koppelen aan Powerpoint- of Word-bestanden. Selecties uit Excel kunnen in een presentatie of rapport worden geplaatst en als er iets verandert in Excel verandert met één druk op de knop het plaatje in Powerpoint/Word ook. Ook kan er een koppeling van een cel in Excel naar geschreven tekst worden gemaakt zodat bijvoorbeeld beschrijving van de uitkomst van de berekening automatisch in de geschreven tekst wordt aangepast.

In deze Add-in zitten ook handige Excel-functionaliteiten. Hierdoor is het bijvoorbeeld mogelijk om met sneltoetsen snel door een Excel-bestand te springen naar de bron van een berekening. Met de ‘auditor’ kan de hele “boom” van een formule zichtbaar gemaakt worden, met alle verwijzingen, ook vanuit verschillende tabbladen. Tenslotte is het met de ‘file-analyzer’ functionaliteit mogelijk om Excel-bestanden op te schonen voor bijvoorbeeld ongewenste koppelingen waardoor bestanden kleiner en handzamer worden.

Al deze functionaliteiten zorgen ervoor dat het rapporteren en analyseren zeer efficiënt gaat. En deze functionaliteiten werken niet alleen binnen het Valid Value model maar zijn bruikbaar bij al uw Excel-bestanden. Vanzelfsprekend werkt onze add-in goed samen met het Valid Value Model.

Copyright 2022 validvalue.nl